Nu is de setup standaard dat er een tweedeling is tussen aanbod voor ingelogde gebruikers met een account en aanbod open voor het publiek. Op basis hiervan zijn delen van de site ook bereikbaar of juist niet, en is er een tweedeling in het aanbod. Dit veranderen in een setting, om expliciet deze functionaliteit te kunnen in of uitschakelen.